TURNBURSDAG!

Du kan nå booke din turnbursdag online på vår hjemmeside.
Følg Booking ovenfor og velg turnbursdag.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2020

Vi innkaller til årsmøte Tirsdag 10.mars kl. 19:00 på festsalen i Turnhallen.

Dokumenter til årsmøte kunngjøres på vår hjemmeside 1 uke før årsmøte, tirsdag 3. mars.

Saker som medlemmene ønsker skal opp på årsmøte må være styret i hende før tirsdag 25. februar.

Forslag kan sendes til post@fredrikstadturn.noNYTTIG INFORMASJON TIL FORESATTE!

Forberedelser

  1. Etter en lang dag i barnehage eller på skole trenger både turnere og foreldre noe i magen før trening. Om dere ikke rekker middag før trening er det lurt å ha med enkel mat i sekken.
  2. Husk vannflaske. Man kan bli ganske tørst av å leke, hoppe og balansere. Denne skal alltid stå i garderoben.
  3. Møt opp presis til treningen. Det er ikke alle barn som synes det er gøy å løpe inn i hallen når alle de andre er i gang med treningen.
  4. Våre partier er store og salen er fylt opp av våre gymnaster og turnutstyr som skal benyttes. Vi ber derfor om at foresatte oppholder seg i garderoben under hele treningen. Gymnastene blir hentet av en instruktør i garderoben før treningen starter og fulgt tilbake etter at treninger er ferdig.

Treningstøy

  1. Shorts og t-skjorte eller tights og singlet er alt man trenger å ha på seg for og turne. Vi er alltid barbeint på turnmatta.
  2. Husk å sette langt hår opp med strikk og spenner, slik at det ikke kommer i øynene når man turner. 
  3. Ta av smykker og øredobber under trening.

Turntreningen

  1. Vis mobilvett! Vi forstår at du er stolt, og gjerne vil dele med «alle» hvert eneste sekund av turningen. Nyt heller øyeblikkene med egne øyne, og ikke gjennom mobilen. Vi har mobilforbud i vår Turnhall!
  2. Gymnastikk og lek er det beste utgangspunktet for første møte med idrett. I lek får barna frihet og motiveres til å prøve å feile. Ha det gøy og la barnet kjenne på mestringsglede!


FREDRIKSTAD TURNFORENING

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS <971432187> til 60000


Vi søker sponsorer

Vi søker flere som ønsker å støtte vårt arbeid med barn og unge. For mer informasjon kontakt vår daglige leder Vivi Ann Evensen på mobil 988 44 818 eller på e-post post@fredrikstadturn.no

Powered by: Bloc