Gymnastikkfestivalen 2020

Postet av Carina Mælen den 6. Mar 2020

Overnatting og bespisning
Alle deltagerne overnatter på Trara skole, som har nær beliggenhet til både idrettshall, Stjernehall og sentrum. Det er gode parkeringsmuligheter på den aktuelle skolen, og utenfor både ishallen og idrettshallen. Arrangementet starter opp lørdag 6. juni, men det er muligheter for ankomst med overnatting på skolen allerede fredag 5. juni.  
Deltagerne vil få servert mat, ikke fredag. vavhengig av hvilket tilbud de er påmeldt. Menyen vil inneholde brødmat, varmmat og frukt og grønnsaker til mellommåltid. All matservering vil foregå i Stjernehallen. 

Byoppvisning
Byoppvisningen vil være på Dampskipsbrygga fra kl. 12:00 – 16:00. Alle deltagerne skal defilere i tog, ledet at et musikkorps fra Turnhallen gjennom Fredrikstad sentrum. Toget vil avslutte ved oppvisningsarenaen, som denne dagen er på Dampskipsbrygga, midt i Fredrikstad sentrum. Dette er en svært publikumsvennlig plass, hvor det bygges opp en stor scene med telt. Arrangementet starter med et stort åpningsshow fra Fredrikstad Turnforening, etterfulgt av ulike troppenes egne særtroppoppvisninger. Vi kan garantere tribuner foran scenen, diverse salgsboder, gode priser på spisesteder og andre morsomme aktiviteter. Ta med deg familie og venner til Fredrikstad denne lørdagen og vi lover god stemning og morsomme turnopplevelser sammen med flotte barn og ungdommer.

Workshops
Lørdag ettermiddag fortsetter vi med full aktivitet i våre ulike idrettshaller. Innleide trenere med høy kompetanse og stort engasjement skal holde ulike workshops for våre deltagere. Noen av valgmulighetene vil være: Dans, baskettrampett, akrobatikk med internasjonale trenere, trix og mix og parkour. 

Oppvisning i Stjernehallen
Søndag 7. juni inviterer vi til et innholdsrikt turnshow med god lyd og lys. Ta med deg foresatte, familie og venner til et flott turnshow i Stjernehallen, kl. 14:00 eller 16:30. Oppvisningene vil være identiske, men for å sikre at flest mulig publikum får muligheten til å se alle troppene, har vi satt opp to show. 
Det vil være salg av diverse mat og drikke i hallens kafeteria. 
Inngang koster kr 150,-. 


Priser:
Ulike pakker
Fredag – søndag750 kr
m/ 2 frokost, 2 lunsj, 1 middag

Lørdag – søndag700 kr
m/ 1 frokost, 2 lunsj, 1 middag

Søndag ( 6 – 9 år)250 kr
m/ lunsj          

Lørdag–søndag: Gymnaster fra 10 år født 2010. 
Kun søndag: Gymnaster fra 6 år  født 2014                 Påmelding:
· Ta kontakt med din turnforening og si ifra at du ønsker å delta på Gymnastikkfestivalen Fredrikstad 2020! Din turnforening kan gå inn på linken «Gymnastikkfestival Fredrikstad 2020» på Fredrikstad Turnforening sin hjemmeside, fredrikstadturn.no og melde på sine tropper. Obs! Påmelding skjer via din klubb.  Enkeltpersoner kan ikke benytte denne påmeldingen.

Vi gleder oss til å ta i mot masse flotte barn og ungdommer, til en aktiv og morsom turnhelg!

Følg arrangementsiden vår på facebook: "Gymnastikkfestival 2020 Fredrikstad"

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline